1%-nyi remény

2021-02-28

Soha nem volt nagyobb szükség a támogatásodra! Alapítványunk átláthatóan, jó célokra fordítja adományaidat, az állatkerti állatok javára!

Minden civil szervezet kéri: add neki személyi jövedelemadód 1%-át. Ha nem teszed, olyan államháztartási „kalapba” kerül, ahol már nem követheted, mire is használják fel adományodat. Míg ha rendelkezel róla valamelyik civil szervezet javára, akkor a meghatározott cél szerint hasznosul.

Persze, mi azt szeretnénk, ha az állatokat támogatnád. Alapítványunk biztosan jó dolgokra fordítja pénzedet, ha minket választasz: tavaly például több mint négymillió forinttal támogattuk az állatkerti állatok tartási körülményeinek javítását, beleértve a „Játékot az állatoknak” programunkat, amellyel a kifutók környezetgazdagítását céloztuk az állatok aktív életének serkentésére, illetve az állattartó helyek felszereltségének javítására, de több százezer forinttal segítettük az állatorvosok munkáját is speciális gyógytápok, takarmányok és orvosi berendezések beszerzésével. Közel négymillió forinttal pedig az Állatkert természetvédelmi és fajmegőrzési programjában vettünk részt, például a Budapesten született tarvarjak fiatal példányainak természetes élőhelyükre, Andalúziába, vagy az ivaréretté vált zsiráfbikánk elszállítására. Részt vállaltunk az állatok takarmányozásának kiegészítéséből is, - hiszen a 2020-as év rendkívüli nehézségeket hozott.

A pusztító járvány következményei nem kímélik a 2021-es esztendőt sem: nem tudni még, mikor normalizálódik annyira életünk, hogy látogatható legyen az Állatkert és ne csak a távolból gondolhassanak kedvenceikre az állatbarátok.

A személyi jövedelemadó 1%-a nagyon sokat segít abban, hogy a járvány okozta kieséseket pótolni lehessen, az állatkerti állatok hasznára.

Kérjük, töltsd ki a rendelkező szelvényt, a benyújtás módjáról részletes felvilágosítást ad a NAV honlapja (https://nav.gov.hu/nav/szja1_1/tajekoztatok/Hogyan_rendelkezhet_a20200106.html?query=nyilatkozat

Az adományozónak ez csupán egy perces elfoglaltság, számunkra óriási – és bizony az elektronikus adóbevallás bevezetése miatt – egyre nehezebben elérhető segítség. Átlátható gazdálkodású, etikus adománygyűjtő szervezetként Alapítványunk minden forintnyi támogatással el tud számolni.

Rendelkezz személyi jövedelemadód 1%-ról, így dönthetsz arról, hogy hova kerüljön, mire fordítódjon a támogatásod.

Adószámunk:
18008481-2-42