Folytatódik az AngoloZoo

2010-02-16

Vegyen részt az AngoloZoo délelőttjein gyermekével a Budapesti Állatkertben, ahol a szülők gyerekeikkel együtt játékos angol nyelvi foglalkozáson vehetnek részt.

Közösen angolozni bárhol lehet, de az Állatkerben a mesékben megismert állatok karakterei meg is elevenednek! Így ha gyermeke szereti az állatokat és a meséket, biztosan nagyon fogja élvezni a Budapesti Állatkert és a British Council közös ’Családi AngoloZoo’ mesedélelőttjeit!

A havonta egy alkalommal megrendezett foglalkozáson a gyerekek anyanyelvű tanár vezetésével állatokról szóló meséket, dalokat és mondókákat ismernek meg sok mozgással és játékkal kísérve. A történeteken keresztül megelevenedő állatok természetesen csak angolul értenek! A foglalkozás után az állatkerti séta során újra felidézhetők a történetek.

Miközben a gyerekek játszanak, a szülők megfigyelhetik azokat a módszereket, melyeket az otthoni angolozás alkalmával ők is alkalmazhatnak. Brit tapasztalat szerint a kisgyerekek nagyobb kedvvel és gyorsabban tanulnak, ha szüleik részt vesznek a tanulási folyamatban. További segítséget jelenthet a LearnEnglish Parents és Kids honlap, mely bemutatja a kisgyerekek nyelvtanulási sajátosságait, és ötleteket ad, miként támogathatják a szülők gyerekeik angolnyelv-tudásának fejlődését. A honlapokról rengeteg kiváló minőségű mese, dal, játék és kinyomtatható foglalkoztató feladatlap tölthető le.

A foglalkozások - melyekre 4-7 éves gyerekeket, szüleiket, nagyszüleiket vagy nagytesóit várjuk - állatkerti belépővel látogathatóak és előzetes regisztrációhoz kötöttek. Bővebb információ és jelentkezés a British Council honlapján.

Következő időpont: 2011. november 26. - 10.00-11.00 óra
Helyszín: Állatkert, Parasztudvar melletti Tanodú