Fantasztikus ajándékot kaptunk!

2020-11-20

Még több hét van hátra ebből az évből, de mi már kaptunk egy fantasztikus 2021-es naptárat. Virágok növekednek majd belőle: magpapír választja el az évszakokat ebben a csoda-naptárban!

 

Alig várjuk, hogy letéphessük és elültethessük majd az első lapot: a magpapír ugyanis 100%-ban biológiailag lebomló papír, amelybe virágmagok vannak préselve. A benedvesített papírt el kell ültetni egy cserépbe, s szorgalmas locsolással életre kelnek majd a tavasz hírnökei.

A naptár újrahasznosított, komposztálható papírból készült, megalkotói, a Pixel Print Digital Holding Kft munkatársai különös gondot fordítanak a környezetvédelemre. Sőt, a jótékony adakozásra is! A naptár bevételéből ugyanis az Állatkerti Alapítványt és így az állatkerti állatokat támogatják.

„A tél ölelésében tudja meg az ember, hogy lelke mélyén a nyár soha nem múlik el.” Az első magpapíron ez az Albert Camus idézet áll. Hasonlóan szép üzeneteket hordoznak a naptár többi lapjai is, - mire végiglapozzuk, egyre inkább érezzük: a jövő év már biztosan jobb lesz! S virítani fognak a magpapírból kikelt virágaink is!

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink