Falánkok falatozhatnak...

2021-03-09

Az állatkerti állatok nem szeretik a pizzát, a hot dogot, de még a sült krumplit sem, - bár most, látogatók híján nincsenek is olyan veszélynek kitéve, hogy rájuk akarnák tukmálni az emberre szabott finomságokat. De nem is rendelhetnek jóféle kajákat a falatozz.hu-n. Az ételrendelő portál másként segíti őket!

 

Kampányt indított a falatozz.hu: mely állatot fogadják örökbe négy állatkert legnagyobb étvágyú és legcukibb lakója közül, ezzel is segítve az állatkerteket ezekben a nehéz időkben. A Budapesti Állatkert Cumanát, a falánk óriásvidrát, Norbit, a szibériai tigrist, Indigót, a gorillababát, Mac-et, a társas prérikutyát és Lilit, a lajhárt indította a versenyben, - ez utóbbit azért, mert igazi ínyenc.

Egy hónapig lehet szavazni arra, hogy melyik állat tiszteletbeli nevelőszülője legyen a falatozz.hu portal (Ti döntötök, mi örökbefogadjuk! - Falatozz.hu). Az Állatkerti Alapítvány persze azért drukkol, hogy valamelyik budapesti illetőségű jelölt kapja a legtöbb voksot.

Az akció április 8-áig tart, és mindenki csak egyetlen szavazatot adhat le. Éppen ezért érdemes alaposan megfontolni a választást. A következő napokban adunk is majd egy kis információt arról, miért éppen ezeket az állatokat: tehát Norbit, Indigót, Cumanát, Mac-et és Lilit küldtük a falatozz.hu által örökbefogadandó állatok versenyébe.

 

Platina fokozatú támogatóink

 

Arany fokozatú támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

Ezüst fokozatú támogatóink

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink